×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Tottenham uspio slomiti Swansea, Newcastle produbio krizu Liverpoola

Nedjelja, 01. travnja 2012. 16:21 Napisao/la 

U susretima 31. kola Premierlige Newcastle je bez problema svladao Liverpool sa 2:0, Tottenham - Swansea City 3:1

Liverpool je i dalje u permanentnoj krizi. Nadali su se "Redsi" kako bi gostovanje kod Newcastlea moglo naznačiti bolje dane, ali još jednom su u svlačionicu otišli s gorčinom poraza. Ovo je Liverpoolu četvrti poraz u posljednjih šest susreta i treći za redom...

Newcastle je pak uhvatio pravi kurs, u posljednje tri utakmice, računajući i ovu protiv Liverpoola, ostvarili su isto toliko pobjeda. Za slavlje protiv "Redsa" najzaslužniji je Senegalac Papiss Demba Cisse koji je postigao dva pogotka. Prvi puta je loptu u mrežu Pepea Reine poslao u 19. minuti, a isti uspjeh producirao je i u 59. minuti susreta.


Pitanje je hoće li i koliko vodstvo Liverpoola imati strpljenja za Kennya Dalglisha, pod čijim vodstvom velikan s Anfielda ne izgleda ni približno onako kako su svi u klubu priželjkivali i predviđali. Liverpool je trenutno van bilo kakve ozbiljnije priče na ljestvici, bez šansi da uhvate europsku verifikaciju. S druge strane, Newcastle se aktivno uključio upravo u borbu za pozicije koje vode u Europu iduće sezone, a u nekim suludim raspletima čak ni plasman u Ligu prvaka nije nemoguć...

Tottenham je, iako to konačan rezultat ne sugerira, teže od očekivanog svladao Swansea City sa 3:1. Istina, "Spursi" su imali konstantnu dominaciju, ali gosti nisu "bacili oružje u trnje", discipliniranom i odgovornom igrom otežavali su posao domaćinima.

Tottenham je, istina, poveo u 19. minuti kada je pogodak postigao Rafael van der Vaart, ali ni to nije previše promijenilo scenarij na travnjaku White Hart Lanea. Swansea je uporno i tvrdoglavo tražio poravnjanje, a vrata su im se otvorila u 59. minuti kada je za 1:1 pogodio Sigurdsson.

Srećom po "Spurse", Emanuel Adebayor je imao jedan od onih dana kada sve ulazi. S dva pogotka je Adebayor "razvalio gostujuću bravu", u 74.i 85.minuti je pogodio za olakšanje momčadi i navijača. Luka Modrić je poslovično bio jedan od najagilnijih igrača Tottenhama, dok Niko Kranjčar nije bio ni na klupi.

 

PREMIERLIGA, 31. kolo: Newcastle - Liverpool 2:0 (1:0 Cisse 19', 1:1 Cisse 59'), Tottenham - Swansea City 3:1 (1:0 Van der Vaart 19', 1:1 Sigurdsson 59', 2:1 Adebayor 74', 3:1 Adebayor 85')

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.