Newcastle bi uskoro mogao dokazati da je jedan od najbogatijih klubova

Petak, 28. listopada 2022. 19:02 Napisao/la  SC
Lautaro Martinez
Lautaro Martinez

Newcastle je na papiru postao jedan od najbogatijih klubova na svijetu čim je postao vlasništvo saudijskog princa Mohammeda bin Salmana.

Uskoro bi trebao djelom dokazati da je jedan od najbogatijih!

Prema engleskim medijima, Newcastle želi dovesti Lautara Martineza iz Intera, što nije čudno s obzirom da je argentinski reprezentativac jedan od najtraženijih napadača na svijetu.

Lautara pokušavaju dovesti  najbogatiji klubovi, interes iskazuju PSG, Chelsea, Bayern, Tottenham, Barcelona je bila jako blizu njegova angažmana na nagovor Lea Messija.

Newcastle navodno uskoro namjerava pokazati da spada u elitno društvo, engleski klub spreman je platiti više od 100 mil. eura odštete, Lautaru nudi godišnju plaću od 14 mil. eura što je dvostruko više od njegove plaće u Interu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.