Ne treba BBC objašnjavati Jošku Gvardiolu kako je igrao protiv Seville

Četvrtak, 17. kolovoza 2023. 11:10 Napisao/la  SC

Vratari nisu obranli ni jedan udarac s bijele točke, ali je najbolji igrač Cityja ipak bio vratar Ederson

Ne treba BBC objašnjavati Jošku Gvardiolu kako je igrao protiv Seville

Joško Gvardiol odigrao je prvu utakmicu za Manchester City u Supercupu, mladi branič pokrivao je lijevi bok propusne obrane aktualnog europskog prvaka.

City je osvojio trofej boljim izvođenjem jedanaesteraca od Seville, vratari nisu obranli ni jedan udarac s bijele točke, ali je najbolji igrač Cityja ipak bio vratar Ederson, koji je tijekom utakmice obrano tri zicera, dvaput u situacijama jedan na jedan.

Toliko je dobro igrala obrana Manchester Cityja!

Unatoč tome za BBC najbolji igrač utakmice bio je Joško Gvardiol, koji nema problema priznati da ima boljih.

- Osjećam se fantastično. Nisam mogao zamisliti bolji početak. Ovo mi je bila prva utakmica da sam igrao od prve minute i odmah sam osvojio trofej. Nadam se, prva od mnogih. Treba imati na umu da se za ovaj trofej ne možeš boriti baš svaki dan. Imali smo priliku i iskoristili smo je. Zasluženo smo pobijedili i možemo proslaviti. Naš vratar olakšao nam je posao obranama, sretan sam jer ga imam iza sebe. Svaki od naših igrača ima kvalitetu i vjeru u sebe. Samo moramo biti koncentrirani na ligu. U subotu imamo novu utakmicu s Newcastleom, neće biti lako, ali igramo doma i imat ćemo potporu naših navijača, kazao je Gvardiol.

Joško Gvardiol jako mlad postao je jedan od najboljih braniča na svijetu ponajviše zbog karaktera.

Ne treba BBC objašnjavati Gvardiolu kako je igrao protiv Seville.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.