Nasmiješeni Fabrice Muamba na Twitteru zahvalio svim navijačima na podršci

Petak, 30. ožujka 2012. 16:42 Napisao/la  SC

Pred Fabriceom Muambom još je dug put prema potpunom oporavku i upitno je hoće li se bivši mladi engleski reprezentativac moći nastaviti baviti nogometom

Fabrice Muamba, nogometaš Boltona, zahvalio je svim navijačima  koji su mu slali želje za brzi oporavak nakon što je završio u bolnici postavivši tom prilikom na Twitteru svoju sliku kako sjedi na bolničkom krevetu. Naime, Muamba se srušio nakon infarkta za vrijeme utakmice između Boltona i Tottenhama i nakon što su ga liječnici šest minuta oživljavali na travnjaku odvezen je u bolnicu. Liječnici su naknadno priopćili da je Muamba bio klinički mrtav 78 minuta.

Sudac Howard Webb nakon ovog događaja prekinuo je utakmicu, a Muamba je započeo brobu za život. Slika nasmiješenog Muambe na Twitteru obradovala je sve ljubitelje nogometa. Liječnici su oporavak nogometaša Boltona nazvali čudesnim. Ipak, pred Fabriceom Muambom još je dug put prema potpunom oporavku i upitno je hoće li se bivši mladi engleski reprezentativac moći nastaviti baviti nogometom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.