Najbolji strijelac u povijesti nogometa s klupe gledao novog kralja strijelaca

Ponedjeljak, 03. listopada 2022. 10:29 Napisao/la  SC

 Ronalda nisam uveo iz poštovanja prema njegovoj velikoj karijeri, objasnio je ten Hag zašto Ronalda nije uveo u igru kod rezultata 5:1

Najbolji strijelac u povijesti nogometa s klupe gledao novog kralja strijelaca

Cristiano Ronaldo dotaknuo je dno u karijeri!

Manchester City pobijedio je Manchester United rezultatom 6:3, dva pogotka Martiala u zadnjim minutama (84, 90+1) ublažili su blamažu koju je Ronaldo gledao s klupe.

U 70. minuti Erik ten Hag obavio je zadnju zamjenu, u igru je uveo Freda umjesto Sancha, Ronaldo je ostao sjediti na klupi.

- Ronalda nisam uveo iz poštovanja prema njegovoj velikoj karijeri, objasnio je ten Hag zašto Ronalda nije uveo kod rezultata 5:1 za City.

Možda bi takva odluka u nekim drugim okolnostima imala smisla, ali u Ronaldovu slučaju poniženje je jedino smisleno objašnjenje ovakve odluke.

Erling Haaland ostvario je tri hat-tricka u 8 utakmica u Premierligi, Ronaldo je ostvario tri hat-tricka u 232 utakmice u Premierligi.

Najbolji strijelac u povijesti nogometa u gradskom derbiju s klupe je gledao uspon na prijestolje novog kralja strijelaca.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.