Muamba prvi put ustao iz kreveta, uslišene želje cijelog nogometnog Otoka

Ponedjeljak, 26. ožujka 2012. 19:02 Napisao/la  SC

Podršku je iskazao i kapetan njujorškog Red Bullsa Thierry Henry, koji nosi kapetansku traku s Muambinim imenom

Fabrice Muamba prvi put je ustao iz kreveta nakon što je hospitaliziran zbog srčanih tegoba prije desetak danam Muambi je pozlilo tijekom utakmice četvrtfinala FA kupa između njegova Boltona i Tottenhama.

- Tijekom vikenda bio je u stanju izaći iz kreveta  kratko vrijeme, gledati televiziju, počeo je jesti. Međutim, zdravstveni tim ga mora i dalje pozorno pratiti, glasi službeno priopćenje londonske bolnice.


Iako je Muamba još uvijek na odjelu za intezivnu njegu, izgleda da su uslišene želje cijelog nogometnog Otoka na kojemu se podrška Muambi manifestirala na različite načine. Podršku je iskazao i kapetan njujorškog Red Bullsa Thierry Henry, koji nosi kapetansku traku s Muambinim imenom.

Thierry-Henry muamba

Thierry Henry na kapetanskoj traci nosi Muambino ime

tottenham muamba

Igrači Tottenhama s porukom podrške

muamba stadion

Podrška navijača Boltona

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.