Mourinho o Wengeru: Neki drugi klubovi razočaravaju već 15 godina i menadžer ostaje isti!

Nedjelja, 16. kolovoza 2015. 13:41 Napisao/la  SC

Mourinho u najavi utakmice protiv Manchester Ciytja ponovo uradio po Wengeru


Jose Mourinho ne popušta! Menadžer Chelsea u najavi utakmice protiv Manchester Cityja opet je okrznuo Arsenea Wengera. Na novinarsko pitanje je li ga iznenadilo što je Manuel Pellegrini produljio ugovor s Manchester Cityjem unatoč relativno slabijim rezultatima prošle sezone, Mourinho je provokativno odgovorio:

- Zašto? Pa neki drugi klubovi razočaravaju već 15 godina i menadžer ostaje isti!

Nije teško zaključiti koji to klub u Premierligi već 15 godina ništa značajno nije osvojio, a menadžer je isti još od 1966. godine.

Sukob između Mourinha i Wengera kulminirao je u veljači, kada je Portugalac izjavio da je Wenger specijalist za poraze. Wenger stalno ponavlja da je Mourinhovo ponašanje nedolično menadžera Chelseaja, nakon međusobnih utakmica više se ne pozdravljaju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.