MODRIĆMANIJA: Pogledajte što su spremni napraviti španjolski reporteri kako bi snimili Modrića

Petak, 24. kolovoza 2012. 15:12 Napisao/la  SC

Modrićev individualni trening probao je snimiti reporter španjolske postaje Intereconomia, koji je zbog tog zadatka morao bježati klupski zaštitarima, skrivati se u travi..


Hrvatski reprezentativac Luka Modrić cijelo je ljeto na maleni koračić od prelaska u redove madridskog Reala. Trakavica koja već duže vrijeme zabavlja nogometnu Europu sve je bliže okončanju.

Modrićev potpis s najvećim svjetskim klubom je navodno pitanje sata. U čekanju definitivne potvrde transfera hrvatski veznjak trenira sam u kampu Spursa, a Modrićev individualni trening probao je snimiti reporter španjolske postaje Intereconomia, koji je zbog tog zadatka morao bježati klupski zaštitarima, skrivati se u travi....

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.