Mikel Arteta nudi trampu za Viktora Osimhena, Arsenal želi nigerijskog napadača već ove zime

Ponedjeljak, 09. listopada 2023. 18:18 Napisao/la  SC
Gabriel Jesus i Mikel Arteta
Gabriel Jesus i Mikel Arteta

Mikel Arteta prvi put u prvenstvu uspio je pobijediti Pepa Guardiolu, Arsenal je na Emiratesu sretnim pogotkom pobijedio Manchster City.

Asenal je prošle sezone vodio borbu za prvaka do zadnjih nekoliko kola, kada je Artetina momčad pala u formi.

Ove sezone Arteta opet će pokušati osvojiti titulu prvaka u ligi u kojoj igra najbolja europska momčad, da bi bio bolji od Manchester Cityja mora složiti najbolju momčad na svijetu.

Ne čudi stoga nova spekulacija engleskih medija, koji navode da Arteta već ove zime želi dovesti Viktora Osimhena iz Napolija.

Cijena nigerijskog napadača kreće se oko 120 mil. eura, pa je Arsenal spreman na trampu.

Londonski klub navodno je spreman u transfer uključiti Gabriela Jesusa kojemu je tržišna cijena otprilike upola manja (cca. 75 mil. eura), što bi moglo zanimati Aurelija de Laurentiisa budući da je brazilski reprezentativac vrhunski napadač.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.