Mario Pašalić potpisao za Chelsea i prisustvovao prvom treningu momčadi uoči nove sezone

Srijeda, 09. srpnja 2014. 19:01 Napisao/la  SC

Vrlo sam sretan što sam postao igrač Chelseaja, izjavio je Pašalić odmah po dolasku u London gdje se priključio momčadi na prvom treningu uoči nove sezone

Mladi nogometaš Mario Pašalić prešao je iz splitskog Hajduka u londonski Chelsea, objavio je londonski klub na svojim službenim stranicama.

- Vrlo sam sretan što sam postao igrač Chelseaja, izjavio je Pašalić odmah po dolasku u London gdje se priključio momčadi na prvom treningu uoči nove sezone.

Devetnaestogodišnji nogometaš rekao je kao je impresioniran uvjetima u svojem novom klubu te poručio kako je zahvalan svima u Hajduku:

- Hvala svima u Hajduku. Ovo je novi početak u mojoj karijeri. Ja sam središnji vezni igrač i moj omiljeni nogometaš je Frank Lampard, tako da sam vrlo sretan što sam u Chelseaju, rekao je.

Mario Pašalić karijeru neće ispočetka nastaviti na Stamford Bridgeu, Chelsea ga je poslao na jednogodišnju posudbu u talijanski Lazio.Lani je za splitski Hajduk odigrao trideset i dvije utakmice i psotigao jedanaest golova.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.