Mario Jelavić u četvrtak potpisuje za Manchester City, Hajduku 250.000 eura odštete

Utorak, 17. srpnja 2012. 13:47 Napisao/la  I. J.

Shodno pravilniku UEFA-e Hajduk će u slučaju da Jelavić u četvrtak potpiše ugovor sa Cityjem na ime obeštećenja dobiti 250.000 tisuća eura

Perspektivni napadač Hajduka Mario Jelavić nije prihvatio ponuđeni ugovor Splićana. Karijeru je odlučio nastaviti u inozemstvu.
Činilo se da će postati novi igrač Anderlechta, trenirao je nekoliko dana sa "ljubičastima". No, u međuvremenu je dobio poziv novog prvaka Engleske Manchester Cityja, priključio se Silvi, Džeki, Tevezu… na priprema u Austriji u Innsbrucku.

Odigrao je pola sata u drugom poluvremenu u prijateljskom srazu sa prvakom Saudijske Arabije Al Hilalom. Zadovoljio je na treninzima ali i u tih pola sata koje je proveo na travnjaku kriterij trenera Roberta Mancinija. Trebao bi u četvrtak potpisati ugovor, potom će otići na posudbu, kaljenje u neki nižerazredni klub.

Shodno pravilniku UEFA-e Hajduk će u slučaju da Jelavić u četvrtak potpiše ugovor sa Cityjem na ime obeštećenja dobiti 250.000 tisuća eura.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.