Mario Balotelli postao igrač Liverpoola, Dejanu Lovrenu ubuduće neće biti dosadno

Ponedjeljak, 25. kolovoza 2014. 19:13 Napisao/la  SC

Napravio sam pogrešku kada sam otišao iz Engleske, kaže Balotelli

Mario Balotelli novi je suigrač Dejana Lovrena! Balotelli je u ponedjeljak obavio liječničke preglede i potpisao trogodišnji ugovor s Liverpoolom, koji je Milanu platio 20 milijuna eura odštete za talijanskog reprezentativca osebujna karaktera.

- Sretan sam što sam ovdje, Liverpool je jedan od najvećih klubova u Engleskoj. Velika su momčad s mladim igračima i to je jedan od razloga zbog kojih sam došao. Napravio sam pogrešku kada sam otišao iz Engleske, tada sam silno želio u Italiju. Engleski je nogomet bolji od talijanskog. Želim s Liverpoolom osvojiti Ligu prvaka, u Interu nisam igrao standardno kada smo postali europski prvaci, rekao je Balotelli, koji je svojedobno igrao u Manchester Ciyju.

Igrom sudbine igrač Livepoola postao je upravo na dan utakmice protiv Manchester Cityja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.