Manchester United prekinuo suradnju s Nikeom i potpisao ugovor s Adidasom za 94 mil. eura godišnje

Ponedjeljak, 14. srpnja 2014. 20:05 Napisao/la  SC

Zasad nije poznata duljina trajanja dogovorene suradnje, ali engleski mediji barataju sa impresivnom svotom od 940 milijuna eura koliko bi klub s Old Trafforda trebao utržiti za  deset  godina

Iz redova engleskog nogomemetnog velikana Manchester Uniteda potvrdili su da je postignut dogovor s Adidasom oko poslovne suradnje. Ime uglednog njemačkog proizvođača sportske opreme tako će biti na dresovima crvenih vragova od sezone 2015/16 kada će i službeno završiti 13-godišnja suradnja s Nikeom.

Zasad nije poznata duljina trajanja dogovorene suradnje, ali engleski mediji barataju sa impresivnom svotom od 940 milijuna eura  koliko bi klub s Old Trafforda trebao utržiti u deset godina. Veliki je to stimulans za Manchester United u pokušaju da se ponovo vrati među premierligašku elitu nakon što je prošle sezone pod paskom Davida Moyesa završio tek na sedmom mjestu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.