Manchester United ne može biti veliki klub dok bude talac jednog igrača

Srijeda, 03. kolovoza 2022. 11:53 Napisao/la  SC

Engleski mediji u najavi prve utakmice niti ne spominju igrače koji bi trebali voditi napad Manchester Uniteda, svi se bave Ronaldom

Manchester United ne može biti veliki klub dok bude talac jednog igrača

Erik ten Hag navodno je odlučio da će Cristiano Ronaldo prvu utakmicu u sezoni sjesti na klupu, Manchester United u 1. kolu u nedjelju igra protiv Brightona!

Novom menadžeru nije trebalo puno vremena da uvidi kako Ronaldo nije fizički spreman za sezonu, portugalski napadač igrao je pripremnu utakmicu protiv Raya Vallecana, na poluvremenu je izašao iz igre i odmah otišao sa stadiona.

Ronaldo nije prošao pripreme s momčadi budući da je namjeravao pronaći novi klub, za sada su propali pokušaji da iduće sezone igra Ligu prvaka, njegov menadžer Jorge Mendes nije se uspio dogovoriti s nekoliko klubova (Bayern, Chelsea, Atletico...)

Navijačima je jasno da je Ronaldo bio prisiljen ostati na Old Traffordu, sudeći prema reakcijama većina mu navijača ne vjeruje čime se stvara negativno ozračje oko kluba.

Erik ten Hag pokušava raditi svoj posao najbolje što može, ali engleski mediji u najavi prve utakmice niti ne spominju da bi Jadon Sancho, Marcus Rashford i Anthony Martial trebali voditi napad Manchester Uniteda u prvoj utakmici.

Svi se bave Ronaldom koji vjerojatno neće igrati!

Manchester United ne može  opet postati jedan od vodećih klubova na svijetu sve dok bude talac jednog igrača.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.