Manchester United na dva mjeseca ostao bez Lisandra Martineza

Subota, 30. rujna 2023. 13:26 Napisao/la  SC
Lisandro Martinez
Lisandro Martinez

Lisandro Martinez, argentinski reprezentativac Manchester Uniteda, pauzirat će dva mjeseca zbog ozljede stopala.

Martinez se ozlijedio u derbiju protiv Arsenala, ali je nakon toga odigrao još dvije utakmice što mu je samo pogoršalo stanje, zbog čega mora na pauzu.

“Lisandro Martinez je u travnju u utakmici Europske lige protiv Seville slomio metatarzalnu kost, zbog čega je izbivao dva mjeseca. Sada su se problemi s istim stopalom ponovili i očekujemo da će oporavak i rehabilitacija opet biti jednako dugi. Odlučit ćemo zajedno o narednim koracima”, priopćili su iz kluba.

Erik ten Hag za utakmicu protiv Crystal Palacea ne može računati na čak sedmoricu igrača, zbog ozljeda na popisu nisu, osim Martineza, još i  Aaron Wan-Bissako, Luke Shaw, Tyrell Malaciu, Sergij Reguilon, ​​Kobbie Mainooa i Amado Diallo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.