POJAČANJE NA OLD TRAFFORDU

Manchester dovodi Di Mariju za 70 milijuna eura

Nedjelja, 24. kolovoza 2014. 09:23 Napisao/la  SC

Di Maria bi trebao nositi dres s  brojem sedam

Angel Di Maria trebao bi postati igrač Manchester Uniteda za 70 milijuna eura! Prema neslužbenim izvorima iz engleskog kluba, neslužbeni dogovor s Real Madridom je postignut i Di Maria bi trebao nositi dres s  brojem 7. A broj 7 u Manchester Unitedu ima posebnu težinu, nosili su ga George Best, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo...

Louis Van Gaal inzistria na dolasku Di Marije, menadžer Manchester Uniteda traži pojačanja najviše klase. Di Maria je prošle sezone uz Ronalda bio najbolji igrač Real Madrida, u završnici sezone praktično je sam vukao momčad Carla Ancelottija. U dresu argentinske reprezentacije u Brazilu je igrao nogomet života, igrao je bolje od Lea Messija, ali tijelo nije izdržalo. Zbog ozljede nije igrao završnicu.

Prema vokaciji Di Maria je povučeni napadač velikih mogućnosti, jedan od najjačih igrača u igri "jedan na jedan" na svijetu. Van Gaal dobiva značajno pojačanje, 26-godišnji Di Maria je igrač oko kojega se može slagati novi poredak u svlačionici slavnog kluba.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.