The Sun: Luka Modrić se ispričao predsjedniku Tottenhama i priključit će se momčadi

Utorak, 24. srpnja 2012. 09:02 Napisao/la  SC

Zbog neodlaska na klupske pripreme Luka je već kažnjen sa 120 tisuća funti odnosno 154 tisuće eura

 

 

 

Luka Modrić  ponovo trenira. Hrvatski reprezentativac krenuo je s radom u klupskom centru u Londonu, a sve u cilju da bi izbjegao nove financijske sankcije od strane Daniela Levyja, predsjednika Tottenhama. Zbog neodlaska na klupske pripreme Luka je već kažnjen sa 120 tisuća funti odnosno 154 tisuće eura. Prema pisanju engleskog tabloida The Sun Modrić se ispričao predsjedniku Sprusa zbog svojih poteza, te će se pridružiti suigračima na pripremama u SAD-u.

- Klub se mora zaštiti. Modrić se prošle godine ponio profesionalno, ovaj puta to nije bio slučaj. Ili klubovi moraju platiti traženi iznos, ili Modrić mora nastaviti sa svojim dužnostima prema klubu, rekao je Andre Villas Boas, trener Tottenhama.

Tottenham je potvrdio da se Luka vratio u klub i da je započeo s treninzima. No, to zasigurno ne znači kraj sapunice u pokušaju hrvatskog reprezentativca da napusti White Hart Lane i pridruži se Real Madridu.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.