Luka Modrić postao prva opcija Manchester Uniteda, Fabregas odlučio ostati u Barceloni

Subota, 10. kolovoza 2013. 14:06 Napisao/la  SC

Tri tjedna prije isteka prijelaznog roka Moses se nada da će Real Madrid ozbiljno razmotriti ponudu za Modrića

David Moses želi na Old Trafford dovesti Luku Modrića! Menadžer Manchester  Uniteda dva mjeseca pokušavao je dogovoriti transfer Cecsa Fabregasa, ali je Barcelona stalno opstruirala mogući odlazak igrača koji se vratio na Camp Nou iz Arsenala. Na kraju je Fabregas presjekao spekulacije i izjavio da ostaje u Barceloni.

 

Istog trenutka Moses je aktivirao opciju Modrić, koja izvorno pripada Alexu Fergusonu. Bivši menadžer Manchester Uniteda htio je dovesti Modrića prije Real Madrida, ali… Javna je tajna da Ferguson ima presudni utjecaj na Mosesa.

 

Tri tjedna prije isteka prijelaznog roka Moses se nada da će Real Madrid ozbiljno razmotriti ponudu za Modrića. Prva bi trebala iznositi oko 30 mil. eura, desetak manje nego što je Real Madrid platio Tottenhamu za Modrića.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.