Luis Suarez o kazni za rasističko vrijeđanje Evre: Manchester Utd. ima političku moć i svi ostali moraju šutjeti

Srijeda, 18. srpnja 2012. 14:51 Napisao/la  SC

- U Engleskoj Manchester United ima političku moć i svi moraju to poštovati i jednostavno zatvoriti usta, rekao je Suarez

Luis Suarez, napadač Liverpoola, smatra da je kazna od osam utakmica zabrane nastupa zbog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre bila posljedica igara i utjecaja Manchester Uniteda. Suarez će uskoro zaigrati na Old Traffordu kao kapetan Urugvaja na Olimpijskim igrama.

- Ljudi u klubu su uvjereni da je sve ovo napravljeno od strane Manchester Uniteda da bi me se izbacilo iz momčadi i na taj način oslabilo Liverpool, rekao je Luis Suarez.

- U Engleskoj Manchester United ima političku moć i svi moraju to poštovati i jednostavno zatvoriti usta. Teško sam podnio sve to što mi se dogodilo u slučaju s Evrom. Suđenje je bilo komplicirano za mene, žena i ja smo puno plakali taj tjedan, rekao je Suarez koji je pokušao objasniti zašto se nije rukovao s Evrom na utakmici na Old Traffordu.

- Sve je bilo namješteno. Nisam imao nikakvih problema s Evrom i svima sam obećao da ću se rukovati. Mediji su samo pokazali trenutak kada sam prošao kraj njega. Nitko nije vidio da je Evra držao dolje ruku kada sam se htio rukovati, rekao je Suarez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.