Luis Suarez izabran za najboljeg igrača Premierlige u izboru Udruge igrača

Ponedjeljak, 28. travnja 2014. 12:59 Napisao/la  SC

 

Najboljim mladim igračem proglašen je 23-godišnji Eden Hazard iz Chelseaja

Luis Suarez izabran je za najboljeg igrača Premiershipa u ovoj sezoni od Udruženja profesionalnih igrača (PFA) engleske lige.

 

Urugvajac je ove sezone zabio 30 golova u prvenstvu i najbolji je strijelac lige. Za to mu je trebala 31 utakmica, a prvih pet kola prvenstva je propustio zbog suspenzije nakon što je ugrizao Branislava Ivanovića. Za napadača Liverpoola priznanje suigrača velika je satisfakcija nakon što je bio meta kritika Udruge igrača i sportske javnosti zbog teških incidenata (Ivanković/ugriz, Evra/rasizam).

Najboljim mladim igračem proglašen je 23-godišnji Eden Hazard iz Chelseaja, a najbolja momčad lige izgleda ovako:

Čech (Chelsea) - Shaw (Southampton), Kompany (City), Cahill (Chelsea), Coleman (Everton) - Hazard (Chelsea), Yaya Touré (City), Gerrard (Liverpool), Lallana (Southampton) - Suarez (Liverpool), Sturridge (Liverpool)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.