SLUŽBENO IMENOVANJE

Louis van Gaal preuzeo Manchester United

Ponedjeljak, 19. svibnja 2014. 16:06 Napisao/la  SC

Ryan Giggs postaje pomoćnik

Louis van Gaal službeno je postao novi menadžer Manchester Uniteda. Klub je potvrdio imenovanje nizozemskog stručnjaka, koji je odredio stručni stožer. Van Gaalov pomoćnik je legendarni Velšanin Ryan Giggs, koji je momčad vodio nakon smjene Davida Moyesa. Dva druga pomoćnika su van Gaalovi stalni suradnici, Frans Hoek i Marcel Bout.

Aktualni izbornik nizozemske reprezentacije potpisao je trogodišnji ugovor s Crvenim vragovima, a momčad će preuzeti po završetku Svjetskog prvenstva u Brazilu. Van Gaal već više od dvadeset godina vodi samo najbolje svjetske klubove s kojima je osvajao kontinentalne kupove, Ligu prvaka te domaća prvenstva.

- S Van Gaalom smo dobili puno, on je jedan od najboljih trenera današnjice. Ima velikih rezultata iza sebe, a Old Trafford je primjereno okruženje u kojem može ispisati novo poglavlja u povijesti kluba, rekao je dopredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.