Louis van Gaal dolazi: U Manchester Unitedu vlada bojazan od sukoba sa starijim igračima

Petak, 02. svibnja 2014. 12:29 Napisao/la  SC

Prema pisanju engleskih medija, nizozemski stručnjak inzistira da se ugovor potpiše prije 7. svibnja

Louis van Gaal trebao bi sredinom idućega tjedna službeno preuzeti Manchester United. Prema pisanju engleskih medija, nizozemski stručnjak inzistira da se ugovor potpiše prije 7. svibnja, kada počinju pripreme nizozemske reprezentacije za SP. Van Gaal je prema ugovoru s nizozemskim savezom izbornik do kraja SP-a u Brazilu.

U Manchesteru traju pripreme za dolazak trenera, koji je trenirao Ajax, Barcelonu, Bayern... Prema mišljenju većine stručnjaka, u svlačionici Manchester Uniteda vlada bojazan od eventualnih sukoba sa starijim igračima. Van Gaal je poznat kao principijelan i autoritativan u provođenju svojih zamisli, zato je 62-godišnji stručnjak imao problema sa zvijezdama u svim momčadima koje je vodio.

Van Gaal slovi kao vrlo sujetan čovjek i vrhunski stručnjak. Osvojio je Ligu prvaka, Kup UEFA, četiri titule nizozemskog prvaka, dvije titule španjolskog prvaka, jednu titulu njemačkog prvaka. Stručnjaci previđaju da će se igrači Manchester Uniteda s van Gaalom sigurno boriti za trofeje ako ne prevlada borba između povrijeđenih sujeta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.