Lewandowski na kraju sezone prelazi u Manchester United za 14 milijuna eura

Ponedjeljak, 03. prosinca 2012. 18:53 Napisao/la  SC

Sky Deutschland navodi da je Borussia odlučila uvažiti želju svoga najboljeg strijelca da napusti klub, a unatoč stalnim upitima iz Arsenala, 24-godišnji Poljak odlučio se pridružiti nekadašnjem suigraču Kagawi u Unitedu

Vodeći sastav engleske Premier lige postigao je dogovor o dovođenju Roberta Lewandowskog na Old Trafford na kraju ove sezone prema navođenju Sky Deautschland. Prema istom izvoru poljski reprezentativni napadač spreman je potpisati petogodišnji ugovor sa Crvenim vragovima kojima će se priključiti na ljeto, i stajati će ih svega 12 milijuna funti  (14 milijuna eura) jer mu naredne godine ističe ugovor sa aktualnim njemačkim prvakom Borussijom iz Dortmunda.

Sky Deutschland navodi i da je Borussia odlučila uvažiti želju svoga najboljega strijelca da napusti klub, a unatoč stalnim upitima iz Arsenala, 24-godišnji Poljak odlučio se pridružiti nekadašnjem suigraču Shinjiju Kagawi u Unitedu.

Prošloga tjedna izvršni direktor aktualnog njemačkog prvaka Hans-Joachim Watzke je izjavio:

 - Još moramo sa njim razgovarati o njegovoj budućnosti, pa čak i o klauzuli prestanka ugovora, kako bi je odredili moramo napraviti kalkulaciju zasnovanu na njegovim igrama tijekom ove sezone.

A učinak Lewandowskog uopće nije loš, postigao je 13 pogodaka u 19 utakmica u svim natjecanjima u kojima Borussija sudjeluje ove sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.