Kapetanu Aston Ville dijagnosticirana akutna leukemija

Petak, 30. ožujka 2012. 16:13 Napisao/la  SC

- Nešto više o cijeloj situaciji ćemo znati kroz nekoliko dana, a prije svega želimo izraziti našu podršku njemu i njegovoj obitelji, stoji u priopćenju engleskog premijerligaša

Stiliyan Petrov, kapetan Aston Ville, boluje od leukemije objavio je u petak engleski premijerligaš. Petrov se podvrgnuo nizu pretraga nakon što je bio zamijenjen u utakmici s Arsenalom zbog visoke temperature. Budući da su se zdravstveni problemi nastavili provedeni su detaljne analize i otkriven je akutni oblik leukemije.

- Nešto više o cijeloj situaciji ćemo znati kroz nekoliko dana, a prije svega želimo izraziti podršku našem igraču i njegovoj obitelji. Molimo od medija da na prvo mjesto stave ozbiljnost situacije i činjenicu da igraču sada treba mir, te da se ne ometa njegova privatnost. Stiliyan Petrov je obožavan od strane suigrača i navijača i dobit će od kluba svu pomoć i podršku u nadi i vjeri da će cijela priča imati sretan kraj, stajalo je u priopćenju Aston Ville.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.