DERBI NA ANFIELDU Jurgen Klopp: Postoje tri kluba na svijetu koji financijski mogu raditi što god žele, nemoguće je nositi se s takvim klubovima

Subota, 15. listopada 2022. 09:56 Napisao/la  SC

Menadžer Liverpoola na osebujan način najavio utakmicu protiv Manchester Cityja u nedjelju na kultnom stadionu

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

U nedjelju na Anfieldu igraju Liverpool i Manchester City, dva kluba koji su borbama za titule prvaka obilježili zadnjih nekoliko sezona Premierlige.

Ove sezone Liverpool je neočekivano posrnuo, u osam utakmica osvojio je samo 10 bodova, City dolazi kao apsolutni favorit:

- Nitko se ne može natjecati s Manchester Cityjem! Imaš najbolju momčad na svijetu i još dodaš najboljeg napadača na tržištu i ne pitaš koliko to košta. Mi u Liverpoolu tako ne možemo. Jednostavno nije moguće. Postoje tri kluba na svijetu koji financijski mogu raditi što god žele, City, Newcastle i PSG. To je činjenica, iako znam da se Cityju ovo neće dopasti. Sve je to legalno. Mi moramo raditi na drugačiji način, paziti na mnoge stvari i svi to znate. Nemoguće je nositi se s takvim klubovima, kazao je Jurgen Klopp.

Ovako se Klopp branio od primjedbe da je Liverpool više platio za Nuneza (100 mil.) nego Manchester City za Haalanda (60 mil.):

- Nunez bi postigao više golova da igra za City ove sezone, on bi također bio dobro pojačanje za njih. Moramo mu kreirati više šansi za golove, rekao je Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.