Jurgen Klopp zamolio navijače za oprost, Pep Guardiola vidio urotu

Subota, 14. siječnja 2023. 19:46 Napisao/la  SC

Ako ne možemo osvojiti Premierligu, nema veze! Osvojili smo je mnogo puta, nije nikakav problem, kaže Guardiola

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Liverpool i Manchester City doživjeli su poraze nakon kojih su Jurgen Klopp i Pep Guardiola pokazali zbog čega ih javnost drugačije doživljava:

- Rashford je bio u zaleđu, ometao je našeg vratara i braniče, rekao je Guardiola nakon primljenog pogotka koji je podijelio englesku javnost.

Trener Manchester Cityja u pravu je kada nedozvoljnu poziciju Rashorda tumači kako aktivnu bez obzira što napadač Manchester United nije dirao loptu.

Nema dvojbe da je Rashord utjecao na igru zbog čega gubi smisao tumačenje da nije bilo zaleđe, jer nije dirao loptu.

Međutim, Guardiola nije stao na komentiranju sudačke odluke nego je istu upakirao u providnu teroiju zavjere:

- Znamo gdje smo igrali (Old Trafford, op.a.), za suce to nikada nije nimalo lako. Baš me briga za Premierligu! Ako je ne možemo osvojiti, nema veze! Osvojili smo je mnogo puta, nije nikakav problem, kazao je ozlojađeni Guardiola.

Liverpool je doživio uvjerljiv poraz (0:3) od Brightona:

- Ne pamtim slabiju utakmicu i to ne samo dok vodim Liverpool, nego otkako sam trener. Za poraz sam odgovoran samo ja! Nisam sretan, moramo riješiti probleme, ali nemamo previše opcija. Imao sam određene ideje da pomognem momčadi ali nije išlo kako treba. Jesam li frustriran? Kako ne bih bio frustriran nakon ovavke utakmice!? Ne mogu samo reći 'eto, dogodilo se'. Zabrinuti smo svi". Nisam ni slutio pred utakmicu da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Čestitam Brightonu na fenomenalnoj utakmici, bili su bolji, rekao je Klopp.

Odmah nakon utakmice Klopp je otišao do navijača Liverpoola pod tribine gdje se ispričao i zatražio oprost za onakav nogomet.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.