Jurgen Klopp: Ne znam koga bismo trebali kupiti, kada je napad u pitanju!?

Ponedjeljak, 20. rujna 2021. 16:20 Napisao/la  SC
Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Liverpool na početku sezone izgleda vrlo moćno, Jurgen Klopp ne krije zadovoljstvo da je momčad iskazala potencijal za najviše domete:

- Nismo željeli sudjelovati u cirkusu velikih transfera koji su se dogodili ovog ljeta. Svatko ima svoj put i način razmišljanja, za mene nije bilo nikakve potrebe za nekakvim suludim trošenjem novca u ljetnom prijelaznom roku. Naša najveća pojačanja su povratak ozlijeđenih igrača. Ne treba uopće apostrofirati koliko za našu igru znači Van Dijk,  ne znam koga bismo trebali kupiti, kada je napadački dio momčadi u pitanju?! Ako Salah, Mane, Firmino i Jota nisu kvaliteta, onda ne znam što je kvaliteta. Ključno je da nas zaobiđu ozljede, a ako bude potrebno, sigurno da ćemo nakon nove godine znati reagirati na tržištu oko dovođenja igrača, za sada za to nema nikakvog razloga, kaže Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.