POZIV KOJI SE NE ODBIJA

Luka Modrić na popisu želja Josea Mourinha

Nedjelja, 20. svibnja 2012. 22:56 Napisao/la  SC

Ako Real Madrid proda Kaku, Mourinho želi Modrića

Luka Modrić nalazi se na vrhu popisa želja Josea Mourinha ako Real Madrid proda Kaku PSG-u. Sportski direktor PSG-a je Leonardo, koji je Kaku doveo iz Brazila u Milan, a trener PSG-a je Carlo Ancelotti, koji je Kaku trenirao u Milanu kada je brazilski nogometaš bio najbolji igrač na svijetu. Prema tome pariški klub neće štedjeti, prva ponuda za Kaku iznosi 20 mil. eura. Na sve to treba dodati i vijesti iz Engleske. Daily Mirror prenosi da će Luka Modrić uskoro predati zahtjev da ga se stavi na transfer listu nakon što Tottenham nije izborio Ligu prvaka.

Real Madrid spreman je Tottenhamu za Modrića ponuditi oko 30 mil. eura. Budući da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy prošle sezone odbio ponudu Chelsea od 45 mil. eura, madridski klub planira povrh novaca ponuditi i Lassanu Diarru kojega je Harry Redknapp trenirao u Portsmouthu.

Uglavom, oko Modrića se plete mreža interesa iz koje će hrvatski reprezentativac izvući veliku korist. Interes Josea Mourinha i Real Madrida u interesu je svakog igrača na svijetu.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.