Jose Mourinho posjetio London, mediji ga već proglasili trenerom Chelseaja

Srijeda, 29. veljače 2012. 10:47 Napisao  Marko Babić

Treba li uopće išta više britanskim medijima da Andre Villasa Boasa proglase bivšim i Mourinha instaliraju natrag na klupu Chelseaja. Španjolski mediji navode da Mourinho u Londonu namjerava kupiti kuću


Jose Mourinho u Londonu! Treba li uopće išta više britanskim medijima da Andre Vilasa Boasa proglase bivšim i Mourinha instaliraju natrag na klupu Chelseaja. Čelnike londonskog premijerligaša nisu dojmile ni kritike  Villasa-Boasa na račun Fernanda Torresa stavivši ga u koš sa promašajima u transferima kao što su bili Andrij Ševčenko ili Mateja Kežman.

Španjolski mediji navode da Mourinho u Londonu namjerava kupiti kuću i da je to bio razlog posjete, a priča o njegovom odlasku iz Reala na kraju sezone aktualna je već dulje vrijeme.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.