Jose Mourinho: Ne zanima me El Clasico, ručat ću sa svojom obitelji i idem spavati!

Subota, 26. listopada 2013. 10:10 Napisao/la  SC

Ne želim u subotu remetiti svoj mir, u nedjelju imam važnu utakmicu, kaže Jose Mourinho, menadžer Chelsea koji u nedjelju igra protiv Manchester Cityja

Camp Nou, subota, 18 sati, Barcelona – Real Madrid! Rječju, El Clasico! Sudar nogometnih divova, Messija i Ronalda, debitanata Neymara i Balea, dvije najveće nogometne momčadi današnjice… Sve su oči na planetu nogomet uprte u Camp Nou. Ili skoro sve…

- Ne zanima me El Clasico! Ručat ću sa svojom obitelji i idem spavati. Ne želim u subotu remetiti svoj mir, u nedjelju imam važnu utakmicu, kaže Jose Mourinho, menadžer Chelsea koji u nedjelju igra protiv Manchester Cityja.

U subotu se igra prvi El Clasico bez Mourinha nakon tri godine. Mourinho to ne može gledati, iako je priznao da se nada pobjedi Real Madrida.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.