Jack Grealish pred zvučnim transferom, nepisano pravilo u svlačionici

Petak, 24. svibnja 2024. 11:03 Napisao/la  SC
Jack Grealish pred zvučnim transferom, nepisano pravilo u svlačionici

Jack Grealish nije igrao u završnici sezone, nije tajna su narušeni odnosi između Pepa Guardiole i engleskog reprezentativca, koji je više puta iskazivao nezadovoljstvo svojim statusom u momčadi.

Grealish namjerava otići iz Cityja, igrač kojega je Guardiola iz Aston Ville doveo za čak 117 mil. eura navodno radi na transferu koji bi mogao odjeknuti u medijima.

Bayern je iskazao interes dovesti Grealisha, pream svemu sudeći novi trener Bayerna Vincent Kompany već je razgovarao s direktorima Bayerna o ljetnim pojačanjima, Kompany posebno cijeli Grealisha.

Jasno da City neće badava pustiti najskupljega igrača, ali je isto tako izvjesno da će Grealish otići jer Guardiola ne želi nezadovoljne igrače.

U Cityju postoji nepisano pravilo u svlačionici: ako želi otići ispod cijene, moraš se posvađati s Guardiolom!

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.