Jack Grealish: Njihov golman mi je rekao: On nije čovjek, on je s drugog planeta!

Četvrtak, 06. listopada 2022. 12:43 Napisao/la  SC

Haaland postigao pogotke u svim utakmicama u gostima za klub i reprezentaciju, u 16 utakmica postigao je čak 25 pogodaka

Jack Grealish: i Erling Haaland
Jack Grealish: i Erling Haaland

Jack Grealish nakon pobjede Manchester Cityja protiv Kopenhagena izgovorio je nekoliko rečenica o Erlingu Haalandu koje su postale posebno zanimljivo štivo:

- Nevjerojatan je, nikada nisam svjedočio nečemu takvom u mom životu. Kada je zabio drugi gol nasmijao sam se, jer je on uvijek na pravom mjestu. Njihov golman mi je nakon toga rekao: On nije čovjek, on je s drugog planeta!. Pogledao sam ga i odgovorio mu da znam na što misli. Nevjerojatan je, zadovoljstvo je igrati s njim i nadam se da će nastaviti ovako, rekao je Grealish.

Inače, poljski vratar Kamil Grabara bio je najbolji igrač Kopenhagena u porazu (0:5) od Manchester Cityja.

Što se tiče Haalanda, Norvežanin je do sada postigao čak 14 pogodaka u Premierligi, 5 pogodaka u Ligi prvaka i 6 pogodaka u Ligi nacija.

Ukupno je odigrao 16 natjecateljskih utakmica i postigao čak 25 pogodaka!

Ove sezone u natjecateljskim utakmicama bio je strijelac u svim utakmicama u gostima za klub i reprezentaciju.

U prvenstvu pogodak nije postigao u domaćoj utakmici protiv Bournemoutha, u Ligi nacija pogotke nije postigao u domaćim utakmicama protiv Srbije i Slovenije.

Napomena, za Manchester City debitirao je u Community Shieldu, nije postigao pogodak protiv Liverpoola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.