Izvršni direktor Manchester Uniteda navijače zaprepastio brojkama

Nedjelja, 19. lipnja 2022. 10:14 Napisao/la  SC
 Richard Arnold
Richard Arnold

Izvršni direktor Manchester Uniteda Richard Arnold razgovarao je neformalno sa skupinom navijača, koji su tajno snimili i onda objavili razgovor:

- Potrošili smo milijardu funti na igrače. Potrošili smo više nego itko u Evropi. Nisam oduševljen s tim gdje smo. Nije mi lako i brinem se kako ćemo to srediti u budućnosti. Ono što se dogodilo je da smo j***no spalili novac. Ne možete otići na naš stadion i reći 'pokažite mi gdje je milijarda funti', jer nismo dobro potrošili novac. Nisam ovdje da branim Joela (vlasnik Glazer, op. a), on mora govoriti za sebe. Ali, potrošili smo ogromnu količinu novca, rekao je Arnold.

Manchester United od odlaska Sir Alexa Fergusona ni približno nije na razini kluba koji je dva deseteljeća bio jedan od vodećih europskih klubova.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.