Ivan Perišić nije među igračima kojima je laknulo kada je Antonio Conte otišao

Utorak, 28. ožujka 2023. 15:36 Napisao/la  SC
Ivan Perišić nije među igračima kojima je laknulo kada je Antonio Conte otišao

Većini igrača Tottenhama laknulo je kada je Antonio Conte otišao, Ivan Perišić nije među njima.

Perišić je u Tottenham iz Intera došao najviše zbog Contea, hrvatski reprezentativac i talijanski trener uspostavili su uzajamno prisni odnos u sezoni tijekom koje je Inter osvojio titulu prvaka.

Engleski mediji spekuliraju da se Perišićeva pozicija promijenila nakon što je Conte otišao, lako je moguće da 34-godišnji branič napadačkih sklonosti ode već na ljeto.

Zanimljivo, Conte i Perišić nisu u Interu dobro počeli suradnju.

Perišić je izgubio mjesto u napadu, u početku se nije htio prilagoditi Conteu, pa je otišao na posudbu u Bayern s kojim je osvojio Ligu prvaka.

Po povratku u Inter počeo je igrati onako kao što je tražio Conte, ubrzo se profilirao u jednog najboljih lijevih bočnih igrača Serije A u sustavu s trojicom stopera.

Isto je igrao u Tottenhamu za koji je ove sezone odigrao 36 utakmica, postigao je jedan pogodak i ostvario čak devet asistencija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.