SMJENA NA WHITE HART LANEU

Harry Redknapp više nije trener Tottenhama

Četvrtak, 14. lipnja 2012. 08:48 Napisao/la  SC

Glavni razlog raskida je finiš prošle sezone, kada je Tottenham neobjašnjivo pao u prilici da se borbi za naslov

Harry Redknapp više nije menadžer Tottenhama. Daniel Levy zahvalio je Redknappu na suradnji nakon četiri godine, vlasnik Tottenhama iskoristio je mogućnost i raskinuo ugovor s menadžerom koji je prije dva mjeseca slovio kao jedan od izglednih kandidata za izbornika engleske reprezentacije. Danas je bez posla, jer je Levy prekinuo ugovor koji je u četvrtoj godini iznosio oko 4 mil. eura. Glavni razlog raskida je finiš prošle sezone, kada je Tottenham neobjašnjivo pao u izglednoj poziciji da se čak uključi u borbu za titulu prvaka. Na kraju je četvrti Tottenham ostao čak i bez Lige prvaka, jer je jedno mjesto zauzeo europski prvak Chelsea.

David Moyes, menadžer Evertona za kojega igra Nikica Jelavić, glavni je Levyjev kandidat na novog menadžera Tottenhama. Moyesov problem je što mu ugovor traje još godinu i pol dana

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.