Guardiolin otac: Pep nikad ne bi naštetio Barceloni tako da dovede Messija

Petak, 07. svibnja 2021. 09:25 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Valenti Guardiola, otac jednog od najboljih nogometnih trenera današnjice, tvrdi da njegov sin nikad nije želio oteti Lionela Messija Barceloni i time naštetiti svom nekadašnjem klubu.

Naravno da nije tajna da bi Guardiola želio vidjeti Messija u momčadi Manchester Cityja, kao što se zna da Messiju na ljeto ističe ugovor, a  Manchester je označen kao vrlo izvjesna moguća buduća Argentinčeva destinacija.

- Ne postoji klub na svijetu koji ne bi želio imati Messija. Vidio sam ga kako igra s 12 ili 13 godina i bio sam zapanjen. Već tada je bio izvanredan. Postoji vrlo malo igrača poput njega, siguran sam da bi se Pepu svidjelo da ga ima u momčadi jer je Messija uvijek vidio kao najboljeg. No, Messi je u Barceloni, a Josep nikada nije želio naštetiti svom bivšem klubu.

Valenti Guardiola veliki je navijač Barcelone, ali...

- Ali prvo želim da moj sin pobijedi. Moj sin je prvi, a nakon toga uživam i ja kad Barcelona pobijedi.  Oduvijek sam pripadao Barceloni. Pep može trenirati Barcelonu, može se i povući, može raditi bilo što drugo. Više ga ne moram ničemu učiti, sve što radi učinit će me sretnim, zaključio je Valenti Guardiola, koji je također dodao da njegov sin neće preuzeti reprezentaciju Španjolske ako mu se za to ukaže prilika.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.