Gary Neville zbog katarskog novca preko noći izgubio kredibilitet

Četvrtak, 06. listopada 2022. 11:41 Napisao/la  SC
Gary Neville zbog katarskog novca preko noći izgubio kredibilitet

Gary Neville našao se na medijskoj vjetrometini, posebice je izložen uobičajenim uvredama na društvenim mrežama.

Bivši engleski reprezentativac profilirao se u Engleskoj kao jedan od najboljih stručnih komentatora, koji je između ostalog bio žestoki kritičar domaćina SP-a.

Neville je kritizirao FIFA-u i Katar, posebice se bavio problem kršenja ljudskih prvaka u državi domaćinu SP-a, nedavno je boravio u Kataru gdje je snimio kratku reportažu u tom kontekstu.

A onda je odjeknula vijest da je Neville potpisao više nego unosni ugovor prema kojemu će utakmice na SP-u komentirati za ITV i Bein Sports, koji su u vlasništvu predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija.

Time je pokazao da njegova vjerodostojnost ima svoju cijenu što je u engleskoj javnosti izazvalo provalu negativnih kritika i komentara.

Nevilleu je teško palo da je preko noći izgubio kredibilitet:

- Da, idem na Mundijal i radit ću za ITV i Bein. Nastaviću da govorim o tim problemima kao što to već radim godinama, kazao je Neville.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.