Gareth Bale rekao suigračima iz reprezentacije da više nikada neće igrati za Tottenham

Srijeda, 14. kolovoza 2013. 19:44 Napisao/la  SC

Nije tajna da je Levy već dosegnuo rekordnu cijenu za Balea od približno 100 mil. eura. Problem je  što Levy nije finalizirao cijenu, njemu je zarada pitanje prestiža 

Gareth Bale rekao je suigračima u reprezentaciji Walesa da više nikada neće igrati za Tottenham. Prema engleskim izvorima u velškoj reprezentaciji, Bale je zbunjen i ogorčen zbog otezanja oko njegova transfera u Real Madrid. Prema svemu sudeći, Bale kroči istim putem  kojim je prošle godine tijekom cijeloga kolovoza hodao Luka Modrić.

 

Daniel Levy, predsjednik Tottenhama, težak je pregovarač. Nije tajna da je Levy već dosegnuo rekordnu cijenu za Balea od približno 100 mil. eura, što znači da je Velšanin postao najskuplji igrač svih vremena. Problem je što Levy nije finalizirao cijenu, njemu je zarada pitanje prestiža. 

 

 

Bale se osjeća izdanim isto kao i Modrić. Levy je Baleu obećao da će otići u Real Madrid, ali mu nije obećao kada će otići,  a kamo li za koliku će odštetu otići u Madrid. Levy je toliko opsjednut najvećim transferom svih vremena da ne dozvoljava nikome da se približi Real Madridu. Bale i njegov agent nemaju druge nego čekati do kraja kolovoza, kada će Levy obznaniti da je Bale u Real Madridu. Sve drugo bila bi senzacija!    

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.