×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Filip Jelavić: Nikica želi u Liverpool, to je klub za njega!

Utorak, 24. siječnja 2012. 07:03 Napisao/la 

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić, prema riječima njegova oca, želi potpisati za klub s Anfielda.

Dvojbi više nema. Nikica Jelavić, 26-godišnji napadač Glasgow Rangersa, do kraja siječnja i isteka prijelaznog roka napustit će Škotsku. Jedino je pitanje - kamo odlazi? Na stolu su otvorene ponude West Hama i Queens Park Rangersa, financijski bi Jelavić sjajno prošao, a ni Rangersi nemaju ništa protiv. Međutim, otac hrvatskog reprezentativca, Filip Jelavić, tvrdi da su ambicije njegovog sina - daleko veće.

- Da, postoje ponude West Hama i QPR-a, kao i još pet ili šest klubova. Među njima je i veliki Liverpool. - rekao je Filip Jelavić engleskom The Sunu.

- Ne mislimo podcijeniti ostale klubove, ali Liverpool je ipak nešto više, nešto posebno. Nikica je ambiciozan čovjek i nogometaš i vrlo vjerojatno će potpisati za "Redse". Iako, do isteka prijelaznog roka ostalo je još nekoliko dana, pričekajmo još malo. - zaključio je stariji Jelavić.

Priča je, dakle, vrlo blizu konačnog epiloga. Nakon 31 pogotka u 45 službenih susreta za Rangerse, Nikica Jelavić je na izlaznim vratima. Liverpool? Ako je vjerovati očevim riječima...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.