Fernando Torres se vratio, španjolski napadač postigao tri pogotka protiv QPR-a

Nedjelja, 29. travnja 2012. 16:18 Napisao/la  SC

Utakmica 36. kola Premierlige: Chelsea – QPR 6:1. Di Matteo je prije utakmice protiv Barcelone dobio momčad, a prije finalne utakmice protiv Bayerna  dobio je i Torresa

Fernando Torres se vratio! Nakon pogotka u polufinalu Lige prvaka protiv Barcelone, Torres je u utakmici 36. kola između Chelsea i QPR-a (6:1) zabio tri pogotka! Prvim hattrickom u dresu Chelsea španjolski reprezentativac podsjetio je gledatelje na Stamford Bridgeu zašto je iz Livepoola doveden kao jedan od najboljih napadača današnjice.

Bilo je pitanje vremena kada će se Torres vratiti pogocima od kada je menadžer postao Robert Di Matteo. Prije nego što se Torres vratio, Di Matteo je vratio momčadi samopouzdanje i atmosferu kakvu su imali u doba Josea Mourinha. Šest pogodaka u mreži QPR-a ukazuje da lakoća kojoj Chelsea igra svakog dana mijenja odnos na kladionicama koje u ponudi imaju finale Lige prvaka. Kako se približava 19. svibnja i utakmica u Munchenu, Bayern postaje sve manji favorit!

Di Matteo je prije utakmice protiv Barcelone dobio momčad, a prije finalne utakmice protiv Bayerna  dobio je i Torresa. Inače, bila je to jubilarna 400. pobjeda Chelsea u Premierligi.

Tottenham je pobijedio Blackburn 2:0, Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Spurse. Bila je to šest uzastopna pobjeda na Spurse nad Roversima i prekid niza od tri utakmice bez pobjede u prvenstvu.

Utakmice 36. kola Premierlige: Chelsea – QPR 6:1 (Sturridge 1, Terry 13, Torres 19, 25, 64, Malouda 80/Cisse 84), Tottenham - Blackburn 2:0 (Van der Vaart 22', Walker 75')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.