Alex Ferguson okrivio portugalskog reprezentativca Nanija za ispadanje iz Liga kupa

Četvrtak, 01. studenog 2012. 14:22 Napisao/la  SC

Nani je iskusan igrač, ali on uvijek pokušava predriblati protivnika, a ja mu često govorim da to ne radi. U toj situaciji, da smo zadržali loptu, utakmica bi bila gotova, objasnio je Ferguson

Menadžeru Manchester Uniteda Alexu Fergusonu očekivano nije dobro sjelo ispadanje iz Liga kupa od velikog rivala Chelseaja. Legendarni Škot krivca za poraz pronašao je u liku 25-godišnjeg portugalskog reprezentativca Nanija, koji je već duže vrijeme u nemilosti trenera Uniteda.

Nani je svoju lošu poziciju dodatno otežao izgubivši loptu u posljednjim trenucima utakmice pri vodstvu njegove momčadi. Nakon toga uslijedio jedanaesterac za Penzionere iz kojeg je Hazard izjednačio rezultat, da bi domaći u produžecima stigli go pobjede.

- Poklonili smo im loptu za treći gol iako smo imali u tom trenutku potpunu kontrolu nad utakmicom. Sve što smo trebali napraviti je zadržati loptu u svom posjedu.Nani je iskusan igrač, ali on je igrač koji uvijek pokušava predriblati protivnika, a ja mu često govorim da to ne radi. U toj situaciji, da smo zadržali loptu kod korner zastavice, utakmica bi bila gotova, objasnio je Ferguson.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.