Ferguson: Nema potrebe za sastanak s Liverpoolom

Petak, 06. siječnja 2012. 13:51 Napisao  Marko Babić

Lijepo je kada se takve stvari plasiraju kroz medije, čovjek bi pomislio da će se Liverpool obratiti direktno Manchesteru. Ne vidim zapravo potrebe za time, niti vidim koja bi bila poanta sastanka. Da budem iskren nemam zapravo ništa reći na tu temu - ustvrdio je škotski stručnjak

Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, brzo je reagirao na priču oko napisa u medijima da će se čelnici Liverpoola i Manchester Uniteda sastati da bi izgladili nesporazume nastali u verbalnom sukobu koji je započeo nakon što je Engleski nogometni savez kaznio Luisa Suareza s osam utakmica zabrane nastupa i 40 tisuća funti zbog rasističkog vrijeđanja Patricea Evre.

- Lijepo je kada se takve stvari plasiraju kroz medije, čovjek bi pomislio da će se Liverpool obratiti direktno Manchesteru. Ne vidim zapravo potrebe za time, niti vidim koja bi bila poanta sastanka. Da budem iskren nemam zapravo ništa reći na tu temu - ustvrdio je Alex Ferguson.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.