FA traži svog Jovanovića: Ferguson i Queiroz osumnjičeni za nestanak 3,5 mil. eura u transferu Bebea

Subota, 14. travnja 2012. 10:57 Napisao/la  SC

Novac je nestao u čudnim poslovnim kombinacijama Fergusona i  bivšeg portugalskog izbornika te Fergusonova pomoćnika Carlosa Queiroza, koji je preporučio Bebea

Ni veliki klubovi nisu imuni od korupcije! Engleski savez (FA) traži svog ministra Jovanovića od kada portugalska policija intezivno traga za nestalim novcem u transferu povremenog portugalskog reprezentativca Bebea, koji je u kolovozu 2010. godine postao član velikog Manchester Uniteda. Transfer je sumnjiv zbog nekoliko činjenica od kojih je nestanak čak 3,5 mil. eura predmet kriminalističke obrade!  

Manchester United kupio je Bebea za 9 mil. eura samo mjesec dana nakon što je igrač iz drugoligaša Estrele prešao u Vitoriu de Guimaraes. Sumnjivo je da Bebe ni po čemu ne zadovoljava visoke kriterije Alexa Fergusona, pa je u srpnju 2011. posuđen Beškitašu. Za Manchster United odigrao je samo 3 prvenstvene utakmice, što znači da je Ferguson katastrofalno pogriješio u procjeni igrača u što nitko ne vjeruje.

Na kraju je portugalski klub Vitoria de Guimaraes službeno obznanio da je na ime transfera primio 5,5 mil. eura! Ostatak novca nestao je negdje na potezu između Engleske i Portugala, u čudnim poslovnim kombinacijama Fergusona i  bivšeg portugalskog izbornika te Fergusonova pomoćnika Carlosa Queiroza.  Naime, Bebe je postao igrač Manchester Uniteda na Queirozovu preporuku.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.