Ferguson: Ne vidim tko može zaustaviti Barcelonu u Ligi prvaka

Ponedjeljak, 09. siječnja 2012. 18:13 Napisao  Marko Babić

- Nije zločin priznati to, radi se o činjenici.  Tako je to ponekad u nogometu. Morate podignuti ruku i reći: Oni su bolji od nas - rekao je trener Manchester Uniteda

Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, na konferenciji za novinare uoči FIFA-ine svečanosti u Zurichu, izjavio je da je Barcelona praktički nepobjediva dodavši da ne vidi koja bi je momčad mogla spriječiti u namjeri da obrane naslov europskog prvaka.

- Tako je to ponekad u nogometu. Morate podignuti ruku i reći: Oni su bolji od nas - izjavio je Alex Ferguson. Manchester United ove sezone nije izborio plasman među 16 najboljih ekipa, a u 2009. i 2011. godini u finalu Lige prvaka poražen je upravo od Barcelone.

- Nije zločin priznati to, radi se o činjenici. Oni su jednostavno vanserijska ekipa. Ne vidim tko bi ih mogao spriječiti u namjeri da osvoje ponovo Ligu prvaka. Real Madrid je najbliže i najveći konkurent - zaključio je Alex Ferguson.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.