Engleski nogometni savez (FA) i igrači prikupili 40.000 funti za spas Paula Gascoignea

Utorak, 12. veljače 2013. 13:21 Napisao/la  SC

- Paul Gascoigne je bio moj junak kada sam odrastao i tužno je za sve vidjeti i čitati o svemu. Želim mu sve najbolje i nadam se da se može izvući iz ovoga, poručio je Wayne Rooney

Engleski nogometni savez (FA) i Udruga profesionalnih nogometaša (PFA) prikupili su i donirali svaki po 20.000 funti za spas Paula Gascoignea (45). Legendi engleskog nogometa u posljednje mu se vrijeme zdravstveno stanje toliko pogoršalo da mu je život bio opasno ugrožen.

Prošlog je vikenda otputovao u SAD na liječenje, te je primljen u kliniku za odvikavanje od alkohola u Tusconu u Arizoni. Novac je sakupljen kako bi se podmirili visoki troškovi liječenja.

- FA se nada da će Gazza dobiti pomoć koju treba u SAD-u, a mi mu želimo sve najbolje u nadolazećim mjesecima, poručili su među ostalim iz FA-a.

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney poslao je osobnu poruku Gazzi:

- Paul Gascoigne je bio moj junak kada sam odrastao i tužno je za sve vidjeti i čitati o svemu. Želim mu sve najbolje i nadam se da se može izvući iz ovoga.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.