FA Cup: Arsenal u polufinalu nakon pobjede protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu

Ponedjeljak, 09. ožujka 2015. 23:31 Napisao/la  SC

Utakmica 1/4 finala FA Cupa: Manchester United - Arsenal 1:2

Nogometaši Arsenala plasirali su se u polufinale FA Cupa nakon što su ostvarili prvu pobjedu na Old Traffordu od 2006. godine. Čovjek odluke u utakmici protiv Manchester Unitda bio je Danny Welbeck, koji je na početku sezone u Arsenal došao upravo s Old Trafforda.

Welbeck je postigao pobjednosni pogodak u 61. minuti i omogućio Arsenalu da u polufinalu igra protiv Readinga ili Bradford Cityja.

U 76. minuti Manchester United ostao je bez isključenog Di Marije, koji je dobio drugi žuti karton.

MANCHESTER UNITED: De Gea, Valencia, Smalling, Rojo (73 Januzaj), Shaw (46 Jones), Blind, Herrera (46 Carrick), Di Maria, Fellaini, Young, Rooney

ARSENAL: Szczesny, Bellerin (66 Chambers), Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Oxlade-Chamberlain (51 Ramsey), Ozil, Alexis, Welbeck (74 Giroud)

Utakmica 1/4 finala FA Cupa: Manchester United - Arsenal 1:2 (Rooney 29/Monreal 25, Welbeck 61)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.