Nikica Jelavić ostao "bez baruta" u remiju Evertona kod Stoke Cityja, Fulham šokirao Anfield

Utorak, 01. svibnja 2012. 22:48 Napisao/la  SC

Nikica Jelavić odigrao je svih 90 minuta, ali se nije upisao u strijelce u remiju Evertona kod Stoke Cityja. Fulham odnio bodove sa Anfielda u zaostalim susretima 34. kola Premiershipa

Nogometaši Evertona osvojili su bod na gostovanju kod Stoke Cityja u zaostalim utakmicama 34. kola elitnog engleskog razreda. Gosti su poveli nakon autogola Croucha u samom smiraju prvoga poluvremena, da bi bod domaćinu donio Jerome u 69. minuti nakon što je samo dvije minute ranije u igru ušao umjesto Croucha.

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić odigrao je svih 90 minuta u redovima gostiju. Imao je nekoliko prilika, posljednju dvije minute prije kraja, ali nije uspio nastaviti fenomenalan golgeterski niz otkad je dres Rangersa zamjenio za Evertonove odore. U drugome ogledu Liverpool je na svom Anfieldu iznenađujuće poražen od Fulhama. Gosti su put Londona tri boda odnijeli zahvaljujući Škrtelu, koji je u petoj minuti zatresao vlastitu mrežu.

Utakmice 34. kola: Stoke City - Everton 1:1 (Jerome 69/Crouch 45-ag), Liverpool - Fulham 0:1 (Škrtel 5-ag)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.