Erik ten Hag priznao da je Ralf Rangnick bio u pravu kada je govorio o operaciji srca

Subota, 20. srpnja 2024. 14:17 Napisao/la  SC
Erik ten Hag
Erik ten Hag

Erik ten Hag priznao je da ga je mnogo kolega savjetovalo da ne prihvati ponudu Manchester Uniteda uključujući Louisa van Gaala, bivšeg  menadžera Uniteda.

Ten Hag kaže da je njegov prethodnik Ralf Rangnick bio u pravu kada je rekao da je klubu potrebna "operacija na otvorenom srcu", Rangnick, isto kao van Gaal , spada u veliku skupinu neuspješnih menadžera kultnog kluba:

- Rangnick je bio apsolutno u pravu. Na tome smo jako puno radili dvije godine, on je točno rekao: to je temeljita, vrlo složena operacija. Znao sam kada sam počeo da će to biti težak posao. Mnogo me je ljudi savjetovalo da ne prihvatim ponudu. Da, uključujući Louisa van Gaala. Ovo je bila daleko najteža sezona koju sam doživio kao trener. Ovaj klub želi se vratiti tamo gdje je bio prije više od deset godina, u klub koji osvaja Premierligu i koji može osvojiti Ligu prvaka? Mislim smo stvarno daleko od toga, iskreno je rekao ten Hag.

Nizozemski stručnjak produljio je ugovor iako se očekivalo da će postati bivši, na kraju sezone uspio je osvojiti FA Cup što je bitno promijenilo njegov status.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.