Erik ten Hag opet morao govoriti o Ronaldu, turski mediji spominju Fenerbahce

Nedjelja, 04. rujna 2022. 11:29 Napisao/la  SC
Erik ten Hag opet morao govoriti o Ronaldu, turski mediji spominju Fenerbahce

Manchester United u nedjelju igra protiv vodećega Arsenala, momčad Erika ten Haga zaredala je trima pobjedama, ali glavna medijska tema i dalje je igrač koji ne igra.

Iz Turske stiže bombastična medijska spekulacija da bi Cristiano Ronaldo uskoro mogao postati igrač Fenerbahcea, koji trenira Portugalac Jorge Jesus.

Budući da u Turskoj prijelazni rok još traje, ten Hag je prije utakmice protiv Arsenala opet morao više govoriti o Ronaldu nego u protivniku:

- Bit ću njegov prijatelj, nekad ću biti i njegov učitelj, ovisi o situaciji. Kao što znamo, nije prošao pripreme na ljetnoj turneji, a bez priprema ne možeš igrati. Vidjet ćemo. Njegova minutaža ovisit će o situaciji i o zahtjevima utakmica te, naravno, o fizičkoj spremi, rekao je ten Hag i opet ponovio da će Ronaldo ovu sezonu igrati za Manchester United.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.