Premierliga: Manchester United poražen, jasno je zašto Cristiano Ronaldo želi otići

Nedjelja, 07. kolovoza 2022. 16:58 Napisao/la  SC

Brighton je prosječna engleska momčad, koja je u prvom dijelu dvama pogocima spretnog Grossa povela 2:0

Mac Allister postigao autogol
Mac Allister postigao autogol

Erik ten Hag debitirao je na Old Traffordu porazom na klupi Manchester Uniteda!

Već nakon 1. kola jasno je zašto je Cristiano Ronaldo svim silama htio otići iz Manchester Uniteda ovog ljeta, Portualac jednostavno ne podnosi gubitničku atmosferu, koja je na Old Traffordu prevladavala već u prvom kolu.

Brighton je prosječna engleska momčad, koja je u prvom dijelu nadigrala Manchester United, dvama pogocima spretnog Grossa do odmora je vodila 2:0, igrala je brže i okomitije u napadu, jako je dobro zatvarala prilaze vrataru.

U nastavku utakmice uslijedila je očekivana reakcija, momčad Manchester Uniteda dominirala je kroz posjed lopte do kraja utakmice, uspjela je na silu nakon prekida postići jedan (auto)gol, dojam je da pogodak ne može nikako postići.

Ronaldo je igrao od 53. minute!

Portugalac je bio uočljivo motiviran i nemoćan kao i cijela domaća momčad.

Utakmice 1. kola: Leicester - Brentford 2:2 (Castagne 33, Drewbury-Hall 46/Toney 62, Dasilva 86), Manchester United - Brighton 1:2 (Mac Allister 68-ag/Gross 30, 39)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.